reklamlar

19 Ocak 2012 Perşembe

Tanya Burr

Bir Youtube kanalı kurdu, makyaj önerileri veren videolar hazırladı. Bugün kanalına her ay 2 milyon ziyaretçi geliyor, onun tercih ettiği kıyafet ve aksesuarlar moda oluyor
Tanya Burr okulu bitirdikten sonra makyaj uzmanlığı kursuna gittiğinde birkaç yıl içinde dünyanın en ünlü makyözlerinden biri olacağını tabi ki tahmin etmemişti.

22 yaşındaki genç kadın, açtığı Youtube kanalındaki makyaj önerileri içeren videoları sayesinde şöhrete kavuştu. İşten sonra eve gelip videoları hazırlayan Burr'ün kanalı her ay 2 milyon ziyaretçiyi kendisine çekmeyi başardı.

İşinden iki yıl sonra ayrılan genç kadın blog sayfası ve Twitter gibi sosyal medya mecralarında sesini duyurmaya da başladı. Youtube'daki reklam gelirleri de hayranlarıyla doğru oranlı olarak artmaya devam etti.

Tanya artık sadece bir makyaj sanatçısı değil trend-setter olarak da kabul görüyor. Videolarda tercih ettiği kıyafet ve aksesuarlar hayranları tarafından yakından gözleniyor. Tanya'nın videolarda elinde tuttuğu bir çanta o üründe bir talep patlaması yaratabiliyor.


                                                                 

                                                                        kaynak

1 yorum: