reklamlar

30 Eylül 2011 Cuma

bize iyi kalbin gerek:)

Sorumlu Blog Nedir

Sosyal.Sorumluluk
Gardrobunuzu açıyorsunuz giyecek hiçbir şeyiniz yok! Sevgiliniz sizinle pek ilgilenmiyor, belki de hak ettiğiniz maaşı almıyorsunuz diye hayıflanıyorsunuz… Canınız sıkılıyor, internete dalıp can sıkıntınızı giderecek bir şeyler arıyorsunuz. Sonra bir kadın görüyorsunuz, küçük bir bütçeyle nasıl iyi giyineceğinizin ipuçlarını veriyor. Başka bir tıklama sizi sevgilisinden ayrılan bir adamın sivri dilli dünyasına götürüyor, bir başka tık ben de sizin gibi işimden nefret ediyorum diyor Arama motorlarından oturma odamıza giren bu insanlar hayatlarını bloglarına dökerek yaşıyor… Hepsi farklı karakterlere, farklı dünyalara, farklı bakış açılarına sahip… Tek ortak noktaları bitmek tükenmek bilmeyen paylaşma aşkları…
Her gün ne giydiklerini, nerelere gittiklerini, ne yediklerini, ne hissettiklerini anlatan Türkiye’nin “En çok takip edilen sosyal medya yazarları” bu kez “sosyal sorumlu” medya olarak bir ilki gerçekleştiriyor ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek üzere SORUMLU BLOG çatısı altında toplanıyor.
https://twitter.com/#!/SorumluBlog

biyoloji mezunu bir bloger olarak bende derimki:)
sadece cinsel yolla da değil manikürcünüzün malzemelerinin steril olmamasıyla da hastalığa yakalanmanız mümkün!yargılamadan bir düşünün derim!!! 
ayrıca:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder